"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Καταδίκη στη Βρετανία για δωροδοκίες Ελλήνων γιατρών

Σε ποινή κάθειρξης ενός έτους καταδικάστηκε πρώην στέλεχος της εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού DePuy,ο 44χρονος Τζον Ντούγκαλ, για δωροδοκίες Ελλήνων γιατρών ύψους 4,5 εκτ. στερλινών (5,1 εκατ. ευρώ).
Μάλιστα σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, στελέχη της εν λόγω εταιρείας δωροδοκούσαν Έλληνες γιατρούς την περίοδο
2002-2005, προκειμένου να εξασφαλίσουν συμβόλαια για την προμήθεια ορθοπεδικού εξοπλισμού αξίας 20 εκατ. στερλινών (22 εκατ. ευρώ)
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η αρμόδια βρετανική αρχή υποστήριξε ότι τα στελέχη της επιχείρησης κατηύθυναν τις μίζες τους μέσω ενός Έλληνα και της εταιρείας του που είχε έδρα στη νήσο Μαν.
Οι πληρωμές είχαν βαπτιστεί ως πληρωμές για «επαγγελματική εκπαίδευση». Τα χρήματα πήγαιναν σε «μαύρα ταμεία» και χρησιμοποιούνταν για τις δωροδοκίες γιατρών στην Ελλάδα μέσω καταβολής μετρητών ή πολυτελών ταξιδιών.
Οι δωροδοκίες αυτές «κουκουλώνονταν» μέσω της αύξησης των τιμών πώλησης κατά 20%. Οι τιμές των συγκεκριμένων προϊόντων στην Ελλάδα ήταν διπλάσιες από το μέσο όρο της Ευρώπης.
Πρόκειται για την πρώτη καταδίκη στη Βρετανία στελέχους επιχείρησης για υπόθεση διαφθοράς στο εξωτερικό, ενώ τα βρετανικά Μέσα σχολιάζουν ότι αναμενόταν ελαφρύτερη ποινή καθώς ο καταδικασθείς συνεργάστηκε με τις Αρχές. Ο Ντούγκαλ παρέδωσε έγγραφα σχετικά με την υπόθεση στην αρμόδια βρετανική υπηρεσία και έχει υποσχεθεί να καταθέσει ως μάρτυρας σε δίκες άλλων στελεχών της εταιρείας
Star.gr
Related Posts with Thumbnails