"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Η Ασπιρίνη κατά της ημικρανίας

Η λήψη ασπιρίνης μπορεί να μειώσει τον πόνο της ημικρανίας στο 50% των πασχόντων, σύμφωνα με νέα ανασκόπηση 13 προηγούμενων μελετών που περιελάμβαναν 4.222 άτομα.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν, όπως αναφέρουν στον δικτυακό τόπο Cochrane Systematic Reviews, ότι μια δόση ασπιρίνης των 1.000 mg ήταν ικανή να εξαφανίσει τον πόνο σε
έναν στους τέσσερις πάσχοντες από ημικρανίες μέσα σε δύο ώρες από τη λήψη της- συγκριτικά μόνο ένα στα 10 άτομα που λάμβαναν εικονικό φάρμακο εμφάνισε εξάλειψη του πονοκεφάλου.

Στα μισά άτομα ο έντονος πόνος δεν εξαφανίστηκε αλλά μειώθηκε σημαντικά, ενώ μόνο ένας στους τρεις που έλαβαν εικονικό φάρμακο παρουσίασε τόσο σημαντική μείωση του πόνου.

Η μελέτη έδειξε επίσης ότι ο συνδυασμός της ασπιρίνης με ένα αντιεμετικό φάρμακο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση συμπτωμάτων όπως η ναυτία και ο έμετος τα οποία παρουσιάζονται σε αρκετά άτομα με ημικρανία.

Σύμφωνα πάντως με μία εκ των συγγραφέων της μελέτης, τη Σίνα Ντέρι από το Νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ στην Οξφόρδη, η ασπιρίνη δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική για όλα τα άτομα με οξείες κρίσεις ημικρανίας. «Αυτό οφείλεται σε γενετικές διαφορές. Διαφορετικά άτομα αποκρίνονται με διαφορετικό τρόπο σε διαφορετικά φάρμακα και μάλιστα σε διαφορετικό χρόνο».

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες προκειμένου να συγκριθεί η αποτελεσματικότητα της ασπιρίνης ενάντια στις ημικρανίες με εκείνη άλλων παυσίπονων φαρμάκων. Για τον λόγο αυτόν βρίσκονται ήδη στη διαδικασία ανασκόπησης μελετών που αφορούν την επίδραση της ιβουπροφένης και της παρακεταμόλης στις ημικρανίες.
tovima.gr
Related Posts with Thumbnails