"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Προβλήματα με το καλημέρα για το iPad.


Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες, πόσω μάλλον για gadgets με τεχνολογία αιχμής που δημιουργούν ένα μύθο πριν καν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Και εξηγούμαστε αμέσως. Το iPad συζητήθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα και όπως ήταν φυσικό, αυτό ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών. Τελικά, η Apple το διέθεσε στην αγορά και περίπου 300.000 αμερικανοί έσπευσαν να το αγοράσουν τις πρώτες ώρες. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το Wi-Fi, αν πιστέψουμε τους χρήστες που μπήκαν στο forum της Apple κι ανέφεραν προβλήματα στη σύνδεση.

Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος είναι ότι αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι τελείως άσχετοι και δε μπορούν να κάνουν μια σύνδεση σε δίκτυο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως. Η Apple επιβεβαίωσε το πρόβλημα, το οποίο εμφανίζεται όταν το router στο οποίο συνδέεται το iPad λειτουργεί στις μπάντες των 2.4GHz και των 5GHz. Σε μια τέτοια περίπτωση, η σύνδεση γίνεται ασταθής.

Η ετυμηγορία της εταιρείας είναι πολύ απλή: φταίει το router! Ιδού, λοιπόν, μερικές λύσεις για το πρόβλημα.

    * Αναβάθμιση στο firmware του router
    * Αλλαγή της θέσης του router
    * Αποφυγή πολλαπλών 802.11 (π.χ. μόνο 802.11n και όχι b/g/n)
    * Αλλαγή από WPA σε WEP ή το αντίστροφο
    * Μετονομασία των δικτύων (!!!)

Περίργα πράγματα...
pcmag.com
Related Posts with Thumbnails