"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Προσοχή! Νέο απάτη email για την Τράπεζα Πειραιώς !!!

Ένα νέο phishing mail για την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο Internet. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

"Συγχαρητήρια:
Στην Τράπεζα Πειραιώς με κάθε Προθεσμιακή Κατάθεση και με κάθε λογαριασμό σας, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, συμμετέχετε αυτόματα στις Κληρώσεις Καταθέσεων μέσω των οποίων:


Κάθε μέρα, ένας τυχερός καταθέτης διπλασιάζει τα χρήματά του*

Και για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Στο τέλος του έτους, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει 1.000 ευρώ

Οι κληρώσεις ισχύουν από 16/02/2010 έως 31/12/2010. Ο λογαριασμός σας έχει επιλεγεί νικητής σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με το λογαριασμό σας , κάντε κλικ εδώ: https://www.winbank.gr/loginPortal/login.asp?Lang=GR"

Και μπορεί το κείμενο του link να σχετίζεται με την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής ωστόσο αφήνοντας λίγη ώρα το ποντίκι πάνω αυτό εμφανίζεται ένα διαφορετικό url.

Ακολουθώντας αυτό το URL οδηγήστε σε μια διεύθυνση phising,. Συνιστούμε για άλλη μια φορά να είστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοια mail και ποτέ να μην κάνετε κλικ σε URL που εμπεριέχουν ούτε να πληκτρολογείτε τους κωδικούς.

Θα λέγαμε ότι τον τελευταίο καιρό, ελέω κρίσης, έχει αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο της ψηφιακής εγκληματικότητας. Όλο και πυκναίνουν τα συμβάντα υποκλοπής πιστωτικών καρτών με τις τράπεζες να κάνουν ότι μπορούν για να προστατέψουν τους πελάτες τους. Μια υποτιθέμενη αγορά που έγινε από ένα περίεργο IP κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις τράπεζες οι οποίες σπεύδουν άμεσα να ενημερώσουν τους πελάτες τους για την πιθανή υποκλοπή.

Ένας τρόπος για να μειώσει κανείς τέτοιους κινδύνους είναι να χρησιμοποιεί προπληρωμένες κάρτες που στη χειρότερη περίπτωση θα "χαθεί" ένα συγκεκριμένο, περιορισμένο, ποσό.
PC NEA
Related Posts with Thumbnails