"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Tablet Wars: Έτοιμη να μπει στο παιχνίδι και η Nokia

Όπως καταλαβαίνετε, το iPad ήταν μόνο η αρχή. Ένας νέος τομέας ανατέλλει στην αγορά και όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε tablets  από κάθε πιθανό κι απίθανο κατασκευαστή. Και φυσικά, τα μεγάλα ονόματα της αγοράς αναμένεται να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και η Nokia, με τις φήμες να οργιάζουν έπειτα από μια πρόσφατη διαρροή.
Η Fishlabs είναι μια εταιρεία που
αναπτύσσει games για διάφορες πλατφόρμες. Στο επίσημο blog της εταιρείας φιλοξενείται ένα άρθρο για τις επόμενες κυκλοφορίες, όπου αναφέρεται σε κάποιο σημείο το εξής:

"[...] συνεργαζόμαστε με τη Nokia για ένα τίτλο που θα έχει γραφικά OpenGL ES 2.0 και θα τρέχει σε μεγάλη οθόνη."

Το "μεγάλη οθόνη" μπορεί απλά να σημαίνει ένα smartphone, αυτό όμως που πυροδοτεί τις φήμες είναι η τεχνολογία OpenGL ES 2.0 για τα γραφικά. Προσθέστε σε όλα αυτά και τις δηλώσεις στελεχών της Nokia που λένε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται και για άλλες μη τηλεφωνικές συσκευές πέρα από το Booklet 3G και έχετε ένα μείγμα που οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα σε ένα tablet.

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε...
fishlabs
Related Posts with Thumbnails