"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Οι 130 εφοριακοί που δεν έχουν καταθέσει ποτέ φορολογική δήλωση !


Φοροφυγάδες και οι… εφοριακοί! Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις... Οι εφοριακοί όχι μόνο δεν είναι οι πρώτοι που υποβάλλουν τις δηλώσεις τους, έτσι για να δώσουν το «καλό παράδειγμα», αλλά δεν είναι καν οι τελευταίοι!!!
Τουλάχιστον 130 εφοριακοί που εργάζονται σε διάφορες εφορίες της Αττικής, έγιναν «τσακωτοί», επειδή δεν έχουν καταθέσει ποτέ (!) φορολογική δήλωση. Βάλτε με το νου σας πόσοι ακόμα έχουν ξεφύγει…
Την πληροφορία έδωσε ο γ.γ. φορολογικών υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, Δ. Γεωργακόπουλος στους διευθυντές του ελεγκτικού μηχανισμού και των εφοριών της Θεσσαλίας, κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη σε ΔΟΥ της περιοχής.
Την υπόθεση των «φοροφυγάδων εφοριακών» εξετάζει εξονυχιστικά το υπουργείο Οικονομικών, ενώ ο κ. Γεωργακόπουλος δεν έμεινε καθόλου -μα καθόλου- ικανοποιημένος με τις ΔΟΥ που επισκέφτηκε.
Όπως είπε, διαπιστώθηκε 5% - 15% υστέρηση εσόδων στις υπηρεσίες της Θεσσαλίας και πως η εξυπηρέτηση των πολιτών θα έπρεπε να είναι καλύτερη.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει επιδοθεί σε πραγματικό φοροκυνηγητό και στόχος είναι να εισπραχτούν άμεσα 1,2 εκατ. ευρ
Star.gr
Related Posts with Thumbnails