"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Οικονομική κρίση με...200.000 ευρώ για κουρτίνες,στο υπ. Παιδείας !


Έντονη αντίδραση του υπουργείου Παιδείας μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας “Αποκαλύψεις” ότι προκηρύχθηκε διαγωνισμός για κουρτίνες ύψους 200.000 ευρώ..
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διαγωνισμός αφορά την κάλυψη 3.682,50 μέτρων με κόστος 44 ευρώ ανά μέτρο. Η ιστορία της προκήρυξης έρχεται από... μακριά και συγκεκριμένα από όταν το υπουργείο μετακόμισε από το κέντρο της Αθήνας στο Μαρούσι.
Από τότε ο υπουργός Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδης θεώρησε ότι βασική προτεραιότητα για το νέο κτίριο ήταν να τοποθετηθούν κουρτίνες. Το αίτημα επανήλθε επί υπουργίας Σπηλιωτόπουλου με την τότε Γ.Γ. κ. Γκοτσοπούλου να προκηρύσσει διαγωνισμό με συνολικό τίμημα 120.000 ευρώ. Όπως λέει η κ. Γκοτσοπούλου ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος, γιατι “το τίμημα κρίθηκε από την αγορά πολύ χαμηλό”.
Η εφημερίδα γράφει ότι συνεργάτες της επισκέφθηκαν το υπουργείο και διαπιστώνουν πως στα παράθυρα υπάρχουν και ρολά και μεταλλικά στόρια και “ρομάν”. Το ερώτημα παραμένει λοιιπόν: Γιατί επανήλθε αυτός ο διαγωνισμός; Και μάλιστα, γιατί επανήλθε τη στιγμή που χιλιάδες ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί μένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες;

Απάντηση Διαμαντοπούλου

“Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και τοποθέτηση μηχανισμών σκίασης του Υπουργείου που επικαλείται η εφημερίδα, δεν προκηρύχθηκε πρώτη φορά τώρα. Έχει προκηρυχθεί εδώ και δύο χρόνια και έχει κηρυχθεί άγονος” αναφέρει η υπουργός.

“Το νέο κτήριο του Υπουργείου που εγκαινιάστηκε το 2007 παρελήφθη χωρίς καμία μέριμνα για στοιχειώδη τουλάχιστον σκίαση των γραφείων των 1600 υπαλλήλων. Η αντιμετώπιση του προβλήματος αποτελεί πάγιο αίτημα των υπαλλήλων του Υπουργείου και του Συλλόγου τους όπως έχει καταγραφεί σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και στοιχειώδες μέτρο εξοικονόμησης ενέργειας, όπως προβλέπεται για όλα τα δημόσια κτήρια. Μόνο ως ακραίος και επικίνδυνος λαϊκισμός χωρίς όρια και αρχές μπορεί να ερμηνευθεί η επανάληψη με τον τρόπο αυτό μιας παλαιάς και ψευδούς πληροφορίας από μια νέα εφημερίδα” σημειώνεται.
Related Posts with Thumbnails