"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 300 ΚΑΙ 640 ΕΥΡΩ!

Ρεκόρ φοροδιαφυγής από γιατρούς.
Τα ονόματα γιατρών για τους οποίους προκύπτει εκτεταμένη φοροδιαφυγή έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.
Για 36 από αυτούς τους γιατρούς, προέκυψαν επιπλέον στοιχεία και ζητήθηκαν πληροφορίες από πιστωτικά ιδρύματα, άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, καθώς και διενέργεια έρευνας για εντολές εμβασμάτων προς το εξωτερικό.
Για τους συγκεκριμένους αλλά και για τους υπόλοιπους γιατρούς, το Υπουργείο Οικονομικών διενεργεί περαιτέρω ελέγχους και θα ακολουθήσει κάθε νόμιμη διαδικασία, καθώς και λήψη διοικητικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος των ιατρείων.
Από διαφορετική έρευνα, σε έξι περιπτώσεις γιατρών, όπου ο έλεγχος του ΣΔΟΕ ανέδειξε σημαντικές φορολογικές παραβάσεις, καταλογίστηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 1.907.991,52 ευρώ και σε τέσσερις από αυτούς ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.
Σε άλλες πέντε περιπτώσεις γιατρών έχουν κοινοποιηθεί φύλλα ελέγχου για καταλογισμό προστίμων συνολικού ύψους 2.446.280,12 ευρώ. Επισυνάπτεται πίνακας με τα ονόματα των 11 γιατρών και το ύψος των προστίμων που έχουν καταλογιστεί ή είναι υπό καταλογισμό.
Τέλος, σε 12 ορθοπεδικούς γιατρούς, για τους οποίους διενεργείται δικαστική έρευνα στο πλαίσιο του σκανδάλου της De Puy και ανοίχθηκαν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, δεσμεύτηκαν με εισαγγελική παραγγελία οι καταθέσεις τους.
Στην περίπτωση αυτή τα συνολικά δηλωθέντα οικογενειακά εισοδήματα αυτών των γιατρών ανέρχονταν στο ποσό των 12.085.858,84 ευρώ για τα έτη 2001-2008 και οι συνολικές καταθέσεις στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα ανέρχονταν στο ποσό των 31.054.540,79 ευρώ.
Η έρευνα συνεχίζεται με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και σε άλλους οκτώ ορθοπεδικούς γιατρούς. Τα ονόματα δεν δημοσιοποιούνται προς το παρόν ώστε αν προχωρήσει απρόσκοπτα η εισαγγελική έρευνα.
Το υπουργείο θα προχωρήσει σε περαιτέρω σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.
Σε ό,τι αφορά τους 150 γιατρούς του Κολωνακίου στη λίστα του υπουργείου Οικονομικών περιγράφονται μόνο τα αρχικά τους και όχι τα ονόματά τους, καθώς η έρευνα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι, από οδοντίατρο με αρχικά ΑΚ έχει δηλωθεί ετήσιο εισόδημα 300 ευρώ, ενώ άλλος οδοντίατρος με αρχικά ΓΖ έχει δηλώσει 640 ευρώ.
Επίσης, καρδιολόγος με αρχικά ΕΒ δήλωσε 8.125 ευρώ, ενώ μεγαλοχειρουργός με αρχικά ΠΑ έχει δηλώσει 11.605 ευρώ, μικρότερο και από το αφορολόγητο όριο των μισθωτών και συνταξιούχων.
Ο ΣΥΝ
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ σχετικά με τα φαινόμενα φοροδιαφυγής και το φορολογικό απόρρητο σχολίασε:
«Είναι πλέον καιρός η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα στον τομέα της φοροδιαφυγής και να προχωρήσει σε ένα συνολικό σχεδιασμό ο οποίος θα περιλαμβάνει και την κατάργηση του φορολογικού απορρήτου για όλους.
Σχετική πρόταση έχουμε καταθέσει από πολύ παλιά και είναι πλέον καιρός να αποκαλυφθούν τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία, οι καταθέσεις κλπ όλων των πολιτών. Οι μόνοι που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από αυτό το μέτρο είναι οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι».
Related Posts with Thumbnails