"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Στο ΔΝΤ παίρνουν σύνταξη από τα 50 ! 300.000 δολάρια ο μισθός του διευθυντή !

Μπορεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να κόβει συντάξεις και να αυξάνει την παραμονή στην εργασία για εκατομμύρια πολίτες – όπου έχει παρέμβει- αλλά στο ΔΝΤ παίρνουν σύνταξη από τα 50!
 Σκληρή λιτότητα για τους άλλους και μεγάλη γενναιοδωρία για τους υπαλλήλους του έχει το ΔΝΤ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Βηματος. Οι δια βίου συντάξεις στο Ταμείο είναι πληρωτέες από την ηλικία των 50 ετών με ελάχιστα χρόνια προϋπηρεσίας τα τρία.
Ζηλευτή η σύνταξη που βγάζουν τα στελέχη του ΔΝΤ, που σύμφωνα
με την ιστοσελίδα του “επιτρέπει να διατηρήσουν ένα εύλογο επίπεδο ζωής κατά τη συνταξιοδότησή τους”. Το Συνταξιοδοτικό Σχέδιο του ΔΝΤ, προβλέπει συμμετοχή του εργοδότη κατά 5% και ισόποσες κρατήσεις από το μισθό του εργαζομένου. Αυτά τα χρήματα επενδύονται σε διάφορα επενδυτικά “πακέτα”.
Όσοι παίρνουν σύνταξη από το ΔΝΤ έχουν είτε εφ' όρου ζωής αποδοχές είτε εφ' άπαξ ποσό – σε συνάρτηση με τα χρόνια προϋπηρεσίας και την ηλικία-. Προβλέπεται ακόμη σύνταξη θανάτου και αναπηρική ενώ υπάρχουν πρόνοιες και για τα παιδιά των υπαλλήλων.

“Ωραιότατοι” είναι και οι μισθοί που δίνει το Ταμείο. 
Ένας οδηγός έχει ετήσιο εισόδημα 20.000 με 30.000 δολάρια ετησίως. 
Νεοεισερχόμενος οικονομολόγος παίρνει από 63.000 ως 95.000 δολάρια. 
Ειδικός στους υπολογιστές πληρώνεται από 75.400 – 119.000 δολάρια, 
ενώ ο μισθός του διευθυντή ξεπερνά τα 300.000 δολάρια ετησίως. 
.inews.gr
Related Posts with Thumbnails