"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Ανακοινώθηκε πριν λίγο το πακέτο μέτρων .Αναλυτικά...

«Η επιλογή είναι ανάμεσα στην κατάρρευση η τη σωτηρία», επισήμανε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι «οι διαπραγματεύσεις ήταν ανοιχτές μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου».
Στόχος είναι το δημοσιονομικό χρέος να βρεθεί κάτω από το 3% το 2014, είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, διευκρινίζοντας ότι η μείωση θα είναι 8% για το 2010 και σταδιακή έως το τέλος του 2014.
Σε ότι αφορά τα μέτρα ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε νέα
δραστική μείωση των επιδομάτων στο δημόσιο κατά 8 %, ενώ για τον 13 και 14 μισθό είπε ότι "οριζοποιούνται" στα ποσά των 250 Ευρώ για Πάσχα και άδεια και 500 Ευρώ για Χριστούγεννα για μισθούς που δεν ξεπερνούν τις 3000 μικτά.
Για τις περικοπές στην 13η και 14η σύνταξη, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι καθορίζονται ανάλογα στα ποσά των 200 και 400 ευρώ για συντάξεις που δεν ξεπερνούν τις 2.500.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι τα μέτρα δεν θίγουν τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα εισοδηματικά, ωστόσο αυξάνεται το όριο απολύσεων του 2% μηνιαίως και μειώνονται οι αποζημιώσεις για απολύσεις.  
Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες, αύξηση του φόρου πολυτελείας και νέα αύξηση 10% στον ειδικό φόρο σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα.
Τά μέτρα θα ισχύσουν σε όλη τη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα του μηχανισμού, ενώ τη Δευτέρα θα εισαχθούν στη Βουλή προς ψήφιση με το χαρακτήρα επείγοντως νομοσχεδίου.
Σε λίγη ώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου αναχωρεί για τση συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, όπου θα ανακοινωθεί και το ύψος της βοήθειας προς την Ελλάδα που θα κυμανθεί από 110 έως 135 δισ. Ευρώ.


Στον ιδιωτικό τομέα

Καμία αλλαγή στον 13-14ο τομέα

Το όριο απολύσεων αλλάζει όπως και η αποζημίωση

Αντιμετώπιση της μαύρης εργασίας

Αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης γυναικών

Μείωση των ασφαλιστικών ταμείων σε 3

Άνοιγμα...

των κλειστών επαγγελμάτων

Εξυγίανση του ΟΣΕ

Προσέγγιση ξένων επενδύσεων

Δημιουργία ταμείου χρηματοικονομικής πιστότητας για το τραπεζικό σύστημα και συνοδεύεται από το σκέλος των εγγυήσεων των καταθέσεων

Δημοσιονομικά μέτρα

Αύξηση του ΦΠΑ στο 23%

Αύξηση 10% σε φόρο ποτών, τσιγάρων

Αύξηση φόρου αυθαιρέων

Αναμόρφωση του δώρου των δημοσίων υπαλλήλων

Θα δωθούν 250 ευρώ για δώρο Πάσχα και επιδομα αδείας και 500 ευρώ για δώρο Χριστουγέννων και μόνο σε όσους δεν ξεπερνούν τα 3.000 ευρω μεικτά το μήνα

Αναμόρφωση του δώρου των συνταξιοούχων

Θα δωθούν 200 ευρώ για δώρο Πάσχα και επιδομα αδείας και 400 ευρώ για δώρο Χριστουγέννων και μόνο σε όσους δεν ξεπερνούν τα 2.500 ευρω μεικτά το μήνα
Related Posts with Thumbnails