"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Γ. Παπανδρέου: δεν πλήττεται ο ιδιωτικός τομέας

Δώσαμε σκληρή μάχη και τελικά τα μέτρα δεν πλήττουν τους  εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα,  δήλωσε ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Είπε ωστόσο ότι το δημόσιο παραμένει ο μεγάλος ασθενής και η κυβερνηση
αναγκάζεται από τις καταστάσεις να πάρει πρόσθετα μέτρα για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους του Δημοσίου.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής προωθείται απόφαση με την οποία κόβονται άμεσα τα δώρα των βουλευτών, αλλά και νέος εκλογικός νόμος, που όπως είπε θέτει "το πολιτικό σύστημα σε υγιείς βάσεις" .
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι κόκκινη γραμμή είναι να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα και θα κάνω τα πάντα για να μη χρεοκοπήσει».
Αναφέρθηκε και στον μαραθώνιο, όπως είπε των διαβουλεύσεων του ίδιου και της κυβέρνησής του ώστε να στηθεί ο μηχανισμός στήριξης και να αναδειχθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό.
Είπε επίσης ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι θητείες και το πολιτικό κόστος και ότι στο τέλος της θητείας του η Ελλάδα δεν θα είναι χρεοκοπημένη, αλλά αναγεννημένη.
Αναφερόμενος στο ύψος του χρέους, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι κανείς Έλληνας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκρυβε η προηγούμενη κυβέρνηση, τόνισε ωστόσο ότι δεν είναι τώρα η ώρα για αναζήτηση ευθυνών.
Αυτή την ώρα, ο υπουργός Οικονομικών παρουσιάζει στο υπουργικό συμβούλιο τις λεπτομέρεις της συμφωνίας με την ΕΕ και το ΔΝΤ και στη συνέχεια θα ανακοινώσει το πλήρες πακετό των μέτρων, πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου συνεδριάζει το Eurogroup.
Related Posts with Thumbnails