"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Απειλή για τις σαύρες η κλιματική αλλαγή !

Το ένα πέμπτο των σαυρών θα εξαφανιστεί από την άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι το 2080. Άσχημα μαντάτα για τα χαριτωμένα τετράποδα, καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα, η κλιματική αλλαγή θα σκοτώσει μαζικά μέχρι το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού τους, γεγονός που θα έχει με τη σειρά του ανησυχητικές συνέπειες στο οικοσύστημα.
Οι ερευνητές μελέτησαν τους πληθυσμούς σαυρών ανά τον κόσμο και αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι οι σαύρες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και πεθαίνουν με ολοένα ταχύτερο ρυθμό, όσο το κλίμα σταδιακά γίνεται πιο θερμό.
Οι σαύρες αποτελούν σημαντικό κρίκο της διατροφικής αλυσίδας και η απουσία τους θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο οικοσύστημα.
star.gr
Related Posts with Thumbnails