"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Φορολογική "ασυλία" για Τόλη Βοσκόπουλο ???


Την ώρα που συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι σφίγγουν ακόμη περισσότερο το «ζωνάρι», προκειμένου να ανταποκριθούν στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης, την ώρα που πολίτες σύρονται στα δικαστήρια, διαπομπεύονται και βλέπουν το βιος τους να εξαφανίζεται, επειδή χρωστούν λίγες χιλιάδες ευρώ στην Εφορία, κάποιοι άλλοι, πιο… σπιρτόζοι συμπολίτες μας, χαίρουν της ασυλίας των Αρχών.
Η προκλητικότητα θα έπρεπε να έχει και τα όριά της. Ειδικά, όταν πρόκειται για πρόσωπα δημόσια, που αποτελούν πρότυπα για τα νέα παιδιά και σχετίζονται με πολιτικούς, και δη υπουργούς.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος φαίνεται πως είναι ένας απ’ αυτούς τους Έλληνες πολίτες που θεωρούν εαυτόν υπεράνω νόμων. Και δεν έχει άδικο, όταν επί 17 ολόκληρα χρόνια απολαμβάνει φορολογική «ασυλία». Ο σύζυγος της υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Δημοσίου, αφού, όπως προκύπτει από έγγραφο της ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών, που δημοσιεύει η «Ελευθεροτυπία», οφείλει από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του, από το 1993 έως και σήμερα, δεν έχουν πληρώσει τον φόρο εισοδήματος και άλλους φόρους που προκύπτουν από τις φορολογικές δηλώσεις έως και το οικονομικό έτος 2009.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, η αρμόδια ΔΟΥ δεν έχει καταφέρει να εισπράξει ούτε ευρώ από το υπέρογκο χρέος. Η ΙΓ’ Εφορία Αθηνών έχει, μάλιστα, προχωρήσει σε κατασχέσεις ακινήτων που εμφανίζονται στην ιδιοκτησία του κ. Βοσκόπουλου, ενώ έχει ζητήσει την ποινική δίωξή του με μηνυτήριες αναφορές προς την Εισαγγελία Αθηνών.

Με συνεχείς προσφυγές του στη Δικαιοσύνη, ο σύζυγος της κ. Γκερέκου ζητούσε τη διαγραφή του χρέους. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της «Ελευθεροτυπίας», τα δικαστήρια αποφάσισαν την οριστική βεβαίωση του χρέους στην αρμόδια Εφορία.

Το εντυπωσιακό είναι ότι, κατόπιν των δικαστικών αποφάσεων που αποτελούσαν κόλαφο για τον ίδιο, ο κ. Βοσκόπουλος ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών να διαγραφεί το χρέος λόγω αδυναμίας εξόφλησης!

Η επιτροπή απέρριψε το αίτημα του λαϊκού τραγουδιστή στις 25 Σεπτεμβρίου 2009. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κανένας πλειστηριασμός ακινήτων της οικογένειας Βοσκόπουλου, δεν έχουν κατασχεθεί τα τέσσερα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του ιδίου και της συζύγου του και δεν δόθηκε καμία εντολή να γίνει έρευνα στο υποθηκοφυλακείο της Κέρκυρας, ώστε να αποκαλυφθούν κι άλλα ενδεχομένως περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή.

Και το σημαντικότερο; Πώς γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Δημοσίου, που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αδυνατεί να εξοφλήσει το χρέος του, να προέβη στην αγορά διατηρητέας οικίας στο Λιστόν της Κέρκυρας, ενός ακινήτου η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ;
Zougla.gr
Related Posts with Thumbnails