"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Πεταλωτής: "Θέλουμε να έλθουν όλα στο φως"


«Θέλουμε να έλθουν όλα στο φως, επιθυμούμε την πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων που πλήγωσαν τη δημόσια ζωή της χώρας, αδιαφορώντας αν και εμείς θα ματώσουμε», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζοντας τη σαφή καταδίκη του Τάσου Μαντέλη και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού προσώπου που συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Ο κ. Πεταλωτής τόνισε επίσης ότι πρέπει «οι πολίτες να αντιληφθούν ότι η ατιμωρησία και η ανευθυνότητα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν» και επισήμανε ότι η διαγραφή του κ. Μαντέλη από το ΠΑΣΟΚ το 2008 ήταν «η πρακτική απαξίωση και πρακτική αυτονόητη καταδίκη προς τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν ανακάλυψε σήμερα αυτά που ανακαλύπτουν οι άλλοι και τόνισε ότι «όπου υπάρχει υπόνοια ότι κάποιο πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν συνάδει με τη νομιμότητα, ενεργούμε δεόντως».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει τιμωρία του κ. Μαντέλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Δεν κάνουμε πίσω και ανοίγουμε τις διαδικασίες ώστε να υπάρχει αποτύπωση των πολιτικών ευθυνών και ενδεχομένως των ποινικών». Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει και αστική αξίωση προκειμένου τα περιουσιακά στοιχεία που φαίνεται ότι αποκτήθηκαν από παράνομες δοσοληψίες, να δοθούν στο Δημόσιο.

Υπογράμμισε επίσης ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ξαναδεί πού έγιναν παραλείψεις, με δεδομένο ότι ο κουμπάρος του κ. Μαντέλη είχε καταθέσει και στον ανακριτή κ. Ζαγοριανό, και όσα είπε θα έπρεπε να έχουν διερευνηθεί από τότε.
Star.gr
Related Posts with Thumbnails