"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Απεργούν και ...οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της βουλής αυριο !

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5 Μαΐου οι υπάλληλοι της Βουλής(!).
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής ζητά από τους υπαλλήλους να πάρουν μαζικά μέρος για να εμποδίσουν την κατάθεση του αντεργατικού -όπως σημειώνει- νομοσχεδίου.
Για πρώτη φορά, από τη μεταπολίτευση και μετά, οι υπάλληλοι της Βουλής προχωρούν σε
τετράωρη στάση εργασίας συμμετέχοντας στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
«Για την κρίση που πλήττει τη χώρα μας δεν φταίνε οι εργαζόμενοι, αλλά οι κυβερνήσεις, που με τις επιλογές και τις παραλείψεις τους έφεραν τη χώρα σ' αυτή την κατάσταση», τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, με την οποία καλούνται τα μέλη της να πάρουν μαζικά μέρος στη στάση εργασίας για να εμποδίσουν την κατάθεση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Σημειώνεται απλώς ότι οι υπάλληλοι της Βουλής είναι οι μοναδικοί στον ελληνικό χώρο που έως πρόσφατα ελάμβαναν 16 μισθούς για τις υπηρεσίες τους, και μετά τα νέα δημοσιονομικά μέτρα απλώς λαμβάνουν…14.
Star.gr
Related Posts with Thumbnails