"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Μετά το...κλάσιμο...απειλή για το περιβάλλον και το ρέψιμο της αγελάδας !

Μία αγελάδα εκ Γερµανίας βγάζει επιδεικτικά τη γλώσσα σε όσους την κατηγορούν, αυτή και τις όµοιές της, ως εχθρούς του κλίµατος, µε το επιχείρηµα πως το ακατάσχετο ρέψιµό τους απελευθερώνει στην ατµόσφαιρα µεγάλες ποσότητες µεθανίου _ ενός αερίου που συνεισφέρει στο φαινόµενο του θερµοκηπίου, στην υπερθέρµανση του πλανήτη, πολύ περισσότερο από το διοξείδιο του άνθρακα.
Να µιλήσει δεν µπορεί, αλλά αν µπορούσε, στοιχηµατίζουµε πως θα έλεγε τα ακόλουθα: «Καταλήξτε εσείς σε µία συµφωνία για τον περιορισµό των εκποµπών του διοξειδίου του άνθρακα, που ούτε αυτό δεν µπορείτε να κάνετε, βρείτε έναν τρόπο να συνεννοηθείτε µεταξύ σας για τα στοιχειώδη, πάψτε να σκοτώνεστε για το ποιος φταίει περισσότερο, ποιος φταίει λιγότερο, ποιος πρέπει να πληρώσει και ποιος όχι - και µετά, εγώ σταµατάω να ρεύοµαι».
ΤΑ ΝΕΑ
Related Posts with Thumbnails