"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Το Δημόσιο χρυσοπληρώνει ενοίκια ενω έχει δικά του κτίρια

'Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Real News χιλιάδες κτίρια που ανήκουν στο κράτος, μένουν αναξιοποίητα ενω θα μπορούσαν να στεγάσουν διάφορες υπηρεσίες που τώρα βρίσκονται στο νοίκι ή να νοικιαστούν σε ιδιώτες. Αντ' αυτού, το ελληνικό Δημόσιο μισθώνει ακίνητα έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία επιβαρύνουν τους έλληνες φορολογούμενους.
 Μάλιστα, σύμφωνα με
ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της εφημερίδας εδώ και δύο χρόνια οργανισμός που ανήκει σε υπουργείο, πληρώνει νοίκι για ακίνητο στο οποίο δεν έχει μεταφέρει ούτε ένα γραφείο.
 Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης παρόλο που δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία για το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του κράτους, αυτή ξεπερνά τα 200.000 κτίρια με τα καταγεγραμμένα να ανέρχονται σε 72.800.
Related Posts with Thumbnails