"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Έρευνα για καρκίνο του εγκεφάλου,από την χρήση κιν.τηλεφώνου...


Όσοι χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για λιγότερο από τριάντα λεπτά την ημέρα με ή χωρίς handsfree δεν διατρέχουν κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου.
Αυτό αποκαλύπτει δεκαετής έρευνα για τα κινητά και τους ενδεχόμενους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση τους,  η οποία παρουσιάστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Στην μελέτη χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα από 13 χώρες, ενω επισημαίνεται ότι όσοι ξεπερνούν τη μισή ώρα ημερήσιας χρήσης διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Star.gr
Related Posts with Thumbnails