"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Νέα αυστηρά μέτρα και στον ιδιωτικό τομέα


Με νέα αυστηρά μέτρα, αυτή την φορά στον ιδιωτικό τομέα, αναμένεται να «επιστρέψει» η τρόικα (Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ) κατά την συνεδρίαση του Ecofin στις 7 Ιουνίου.
Σε έκθεση που ετοιμάζει ο ευρωπαίος επίτροπος, Όλι Ρεν, τονίζεται η ανάγκη μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, η οποία θα «αγγίζει» το 6% σε όλα τα κλιμάκια πάνω από το κατώτατο ημερομίσθιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «R».
Στην περίπτωση, μάλιστα, που κάτι τέτοιο δεν γίνει δεκτό τώρα, θα επιβληθεί με την μορφή «εντολών» τον Οκτώβρη, κατά την δεύτερη δόση του δανείου.
Στόχος της μείωσης των μισθών είναι να τονωθεί η χαμένη ανταγωνιστικότητα και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος βαθύτερης ύφεσης, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της τρόικα η ανταγωνιστικότητα θα μειωθεί 25% τα επόμενα 3 με 5 χρόνια.
Την ίδια ώρα, επισπεύδονται οι αλλαγές στα όρια ηλικίας στο Δημόσιο, όπου με νομοσχέδιο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο Οικονομικών, θα υπάρχει ενιαίο όριο συνταξιοδότησης για άνδρες και γυναίκες το οποίο θα φτάνει τα 65 έτη.
Αυτό θα συμβεί σταδιακά από 1η Ιανουαρίου του 2011 και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2013. Να σημειωθεί ότι το μέτρο αφορά 15.000 γυναίκες περίπου.
Καλό κουράγιο!!!
Star.gr
Related Posts with Thumbnails