"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Η Βόρεια Ευρώπη θα ζήσει για λίγο μία μίνι Εποχή Παγετώνων


Μία μίνι Εποχή Παγετώνων μπορεί να επιφυλάσσει για τη Βόρεια Ευρώπη η χαμηλή ηλιακή δραστηριότητα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με άγγλους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Reading, η χαμηλή ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί μεγάλες αποκλίσεις στην πορεία των αεροχειμάρρων στην ατμόσφαιρα.
Αυτές οι αποκλίσεις, που λαμβάνουν τη μορφή ελικοειδούς τροχιάς, εμποδίζουν τα θερμά ρεύματα αέρα να φθάσουν στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη με αποτέλεσμα τη θέση τους να καταλαμβάνει ψυχρός αέρας από την Αρκτική και τη Σιβηρία.
Μάλιστα, όπως λέει ο δρ Μάικ Λόκγουντ που έκανε την έρευνα, το φαινόμενο αυτό έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν με αποτέλεσμα η Βόρεια Ευρώπη να καλυφθεί από χιόνια ενώ άλλες περιοχές του πλανήτη να μένουν ανεπηρέαστες και να απολαμβάνουν ήπιο ή ζεστό καιρό. Οι άγγλοι ειδικοί μελέτησαν τον μέσο όρο των χειμερινών θερμοκρασιών της Βρετανίας, από το 1659 μέχρι σήμερα, έτσι όπως έχουν καταγραφεί από τη Βάση Θερμοκρασιακών Δεδομένων της Κεντρικής Αγγλίας.
Συνέκριναν αυτά τα στοιχεία με αντίστοιχα δεδομένα για τις περιόδους χαμηλής και υψηλής ηλιακής δραστηριότητας και διαπίστωσαν πως όταν ο Ηλιος ήταν αδύναμος, οι χειμώνες στη Βρετανία ήταν περισσότερο δριμείς. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πώς η «αναταραχή» των ρευμάτων στη στρατόσφαιρα, σε ύψος δηλαδή από 20 έως 50 χλμ., δεν σχετίζεται με την υπερσυγκέντρωση αερίων του θερμοκηπίου.
tanea.gr
Related Posts with Thumbnails