"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Στην Ουγγαρία μειώνονται οι βουλευτές στους μισούς ! ΕΔΩ ??

Σχεδόν στους μισούς θα μειωθούν οι βουλευτές στην Ουγγαρία, αφού το κοινοβούλιο της χώρας επικύρωσε μία τροποποίηση του Συντάγματος, την οποία είχε προτείνει το κεντροδεξιό κυβερνών κόμμα Fidesz, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται δραματική μείωση του αριθμού των βουλευτών.
Το κοινοβούλιο της Ουγγαρίας θα έχει στο μέλλον έως 200 βουλευτές αντί των 386 που διαθέτει σήμερα. Παράλληλα, από το 2014, θα έχει 13 επιπλέον βουλευτές, που δεν συμπεριλαμβάνονται στους 200, οι οποίοι θα αντιπροσωπεύουν τις μειονότητες που ζουν στη χώρα.
Η μείωση των βουλευτών ήταν μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, η κυβέρνηση του οποίου θα ορκιστεί στις 29 Μαΐου. Ωστόσο, την ίδια πρόταση είχαν κάνει και οι σοσιαλιστές πέρυσι, όταν ήταν εκείνοι στην κυβέρνηση, αλλά το Fidesz είχε αντιταχθεί.
Related Posts with Thumbnails