"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Παράνομη αλιεία στη λίμνη Πλαστήρα

Καρδίτσα
Με εντολή του Νομάρχη Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκου πραγματοποιήθηκε, επιτόπιος έλεγχος στη λίμνη Πλαστήρα για τη διαπίστωση παράνομης αλιείας.
Το κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από τον αρμόδιο για τα αγροτικά θέματα Αντινομάρχη κ. Κών/νο Τέλιο, την υπεύθυνη ιχθυολόγο του γραφείου Αλιείας κ. Ζανέτα Λαθήρα, τον Πρόεδρο των ερασιτεχνών ψαράδων κ. Βασίλη Τσικρίκη καθώς και με συνδρομή αστυνομικής δύναμης, βρέθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή της λίμνης και διενήργησε εξονυχιστικούς
ελέγχους για τη διαπίστωση παράνομης αλιείας.
Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν σε πολλά μέρη της λίμνης, δεν διαπιστώθηκε ψάρεμα με δίχτυα, που είναι και ο πιο καταστροφικός τρόπος ψαρέματος για την περίοδο της αναπαραγωγής. Διαπιστώθηκαν όμως αρκετές περιπτώσεις ψαρέματος με καλάμια (αγκίστρια, πολυάγκιστρα).Το ανωτέρω κλιμάκιο ανάγκασε τους αλιείς να ρίξουν τα ψάρια που έπιασαν ξανά μέσα στη λίμνη. Επίσης, τους έγιναν αυστηρές συστάσεις, αρχικά, και σε περίπτωση υποτροπής τους θα εξαντληθεί όλη η αυστηρότητα που προβλέπεται από το Νόμο.
Επί την ευκαιρία κάνουμε γνωστό σε όλους τους ερασιτέχνες αλιείς ότι η απαγόρευση ψαρέματος ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2010, σύμφωνα με την αριθ.3614/12-4-10 απόφαση του Νομάρχη, με σκοπό την προστασία αναπαραγωγής και για το λόγο αυτό θα γίνονται συστηματικοί και αιφνίδιοι έλεγχοι όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης, η Νομαρχία χρηματοδοτεί πολλά προγράμματα εμπλουτισμού όλων των λιμνών του Νομού μας, με γόνο διαφόρων ειδών ψαριών, για την αύξηση της ιχθυοπανίδας αυτών.
Related Posts with Thumbnails