"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Ποιοι παίρνουν τις μεγάλες επιδοτήσεις ...


Τις τεράστιες λίστες με τα ονόματα των δικαιούχων και τα ποσά των αγροτικών επιδοτήσεων που εισέπραξαν πέρυσι, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μέσα από την ιστοσελίδα του.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα ονόματα τους, αλλά και τα στοιχεία εκείνων που εισέπραξαν (δικαίως ή και…αδίκως) τα μεγάλα «κομμάτια» της «πίτας» των αγροτικών ενισχύσεων στη χώρα μας.
«Πρωταθλήτρια» φαίνεται να είναι σε πανελλήνιο επίπεδο η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης που πήρε… ανάσα ύψους 53,165 εκατ. ευρώ, ενώ ακολουθεί η εταιρεία «NUTRIA Α.Β.Ε. ΤΥΠΟΠ/ΣΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ Α.Π.» με έδρα στην Αττική η οποία εισέπραξε 16.672.000 ευρώ, από προγράμματα επιδοτήσεων. Σε υψηλή θέση στη λίστα βρίσκεται και η TATE & LYLE GREECE Α.Ε. με έδρα στη Θεσσαλονίκη η οποία εισέπραξε 12.897.250 εκατ.ευρώ για το 2009.
Μέχρι το τέλος Μαΐου θα δημοσιοποιηθούν (μέσω της σελίδας) και οι δικαιούχοι ενιαίας ενίσχυσης του 2010 που ανέρχονται σε περίπου 700.000 αγρότες.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στην εικόνα,για να δείτε τους δικαιούχους,άνω του 1 εκατ.ευρω.
Η σελίδα του υπουργείου για αναζήτηση των ονομάτων  ΕΔΩ
Related Posts with Thumbnails