"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Απαγόρευσαν την είσοδο σε φορτηγό που έγραφε MACEDONIA


Άνδρες στο ΣΤ’ Τελωνείο του Πειραιά απαγόρευσαν την είσοδο σε φορτηγό, το οποίο μετέφερε 1,5 τόνο ξερής μαγιάς, όχι για κάποιο υγειονομικό λόγο, αλλά γιατί το φορτηγό προερχόταν από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και τα διακριτικά του ανέφεραν ως χώρα προέλευσης την «MACEDONIA».
Οι γεωπόνοι της νομαρχίας μπλόκαραν το συγκεκριμένο φορτίο και
ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του να αντικαταστήσει τη σήμανση «MACEDONIA» με την επίσημη ονομασία FYROM.
Μέχρι τότε το φορτίο θα παραμείνει δεσμευμένο στους χώρους του Τελωνείου και το «πράσινο φως» θα δοθεί μόνο όταν ο επανέλεγχος της νομαρχίας επιβεβαιώσει την επικόλληση της νέας σήμανσης.
Για την υπόθεση ενημερώθηκαν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά.
Zougla.gr
Related Posts with Thumbnails