"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Κομπίνα τουλάχιστον 411.000 ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ

Απάτη σε βάρος του ΙΚΑ πολλών χιλιάδων ευρώ εξιχνιάστηκε απο το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, μετά απο καταγγελία του Ασφαλιστικού Οργανισμού.
Από τους αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών λογιστών ηλικίας 47,44 και 33 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ' επάγγελμα και κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό, οι κατηγορούμενοι "έστηναν" εταιρείες τις οποίες πτώχευαν στη συνέχεια, αλλά μέσω αυτών ασφάλιζαν εργαζομένους άλλων επιχειρήσεων, χωρίς να καταβάλουν εισφορές.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε απο τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία είχε κηρύξει πτώχευση, με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την 30-1-2006, αλλά συνέχισε να υποβάλλει μέσω διαδικτύου, έως και την 12-11-2009, Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις για 197 άτομα, που υποτίθεται ότι εργάζονταν σ' αυτήν, χωρίς όμως να πληρώνει τις αντίστοιχες εισφορές, ως όφειλε, στο ΙΚΑ.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ψηφιακή ανάλυση και διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το σύνολο των 197 υπαλλήλων, σε όλη τη διάρκεια στο επίμαχο χρονικό διάστημα εργάζονταν σε διάφορες άλλες εμπορικές εταιρείες.
Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις από την εταιρεία που πτώχευσε απεστάλησαν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, προς το ΙΚΑ, ενώ κατά την ψηφιακή ανάλυση, προέκυψαν έντεκα 11 ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία αντιστοιχούν στα λογιστικά γραφεία των τριών κατηγορουμένων.
Σε νόμιμη έρευνα στα λογιστικά γραφεία, κατασχέθηκαν δέκα 10 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και έντυπο υλικό που αποδεικνύει την παράνομη δράση των κατηγορουμένων.
Η οικονομική ζημία που διαπιστωμένα έχει υποστεί το ΙΚΑ μόνο για χρονικό διάστημα 12 μηνών, ανέρχεται σε τετρακόσιες έντεκα χιλιάδες (411.000) ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται οι αποδοχές, λόγω της πλασματικής ασφάλισης των υπαλλήλων.
Σε εξέλιξη είναι, από αρμόδιους υπαλλήλους του ΙΚΑ, η πλήρης διερεύνηση και καταγραφή της συνολικής ζημιάς, η οποία εκτιμάται ότι ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Related Posts with Thumbnails