"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

«Μπίζνες» στους…τάφους και στα μνήματα από μόνιμους υπαλληλους του δήμου!


Εκμετάλλευση στους …τάφους και στα …μνήματα από υπαλλήλους του Δήμου Λάρισας και μάλιστα με τζίρους που ξεπερνούν τα 20.000 έως 30.000 ευρώ τον μήνα καταγγέλλουν μαρμαράδες και άνθρωποι του χώρου ζητώντας την άμεση παρέμβαση του Δήμου Λάρισας.
Το όλο σκηνικό έχει να κάνει με επισκευές αλλά και δημιουργία καινούργιων μνημείων στο νεκροταφείο .
Εκεί στους … ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με καταγγελίες, εμφανίζονται υπάλληλοι του νεκροταφείου που δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν αυτές τις εργασίες.
Όπως καταγγέλλουν οι επαγγελματίες μαρμαράδες,στο νεκροταφείο έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός «ανάληψης έργου» .
«Έχουμε, θα μας πουν, στη Λάρισα 4-5 κηδείες ημερησίως.
Ο τζίρος σε μάρμαρα και επισκευές μνημείων φθάνει τα 100.000 ευρώ το μήνα, από αυτά τα 20.000 έως 30.000 ευρώ πάνε στους υπαλλήλους του Δήμου που ενώ πληρώνονται ως μόνιμοι υπάλληλοι «βγάζουν από την όλη ιστορία πολλά χρήματα αναλαμβάνοντας οι ίδιοι τις επισκευές μνημείων, αλλά ακόμα και κατασκευές ολόκληρων τάφων».
Οι μαρμαράδες,απευθύνθηκαν καταγγέλλοντας τα γεγονότα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λάρισας λέγοντας μάλιστα «ότι θα φέρουν τον Τριανταφυλλόπουλο στα νεκροταφεία».!
Related Posts with Thumbnails