"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

«Καινούργιος» ο δρόμος προς τη Ραψάνη (παράκαμψη των Τεμπών)

O παλιός δρόμος της Ραψάνης, που είχε δεκαετίες ολόκληρες να συντηρηθεί, ανακατασκευάστηκε, έγινε καινούργιος, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της ορεινής Κοινότητας του Δήμου κάτω Ολύμπου.
Ο οδικός άξονας, που αναδεικνύει μια ιδιαίτερα δυναμική τουριστικά περιοχή, ολοκληρώθηκε από τη Νομαρχία Λάρισας με την ανακατασκευή του δρόμου από τη διασταύρωση της εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης μέχρι το Δημοτικό Διαμέρισμα Ραψάνης του Δήμου Κάτω Ολύμπου.
Πρόκειται για ένα δρόμο μήκους συνολικά 9 χιλιομέτρων που διευκολύνει την πρόσβαση προς τη Ραψάνη βελτιώνοντας ένα ακόμη τμήμα του οδικού κυκλώματος Ολύμπου που η Νομαρχία όλα αυτά τα χρόνια κατασκευάζει τμηματικά.
Η κατασκευή του δρόμου Ραψάνης-διασταύρωση εθνικής οδού Λάρισας Θεσσαλονίκης αποτελούσε δέσμευση της Νομαρχίας Λάρισας η οποία ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα ετών των κατοίκων της περιοχής για καλύτερη και ασφαλέστερη οδική σύνδεση της Ραψάνης με την εθνική οδό και το σιδηροδρομικό σταθμό.
Πιο συγκεκριμένα, σε όλο το μήκος του δρόμου έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαπλάτυνσης του οδοστρώματος, βελτιώθηκαν σημεία που παρουσίαζαν οδικές δυσκολίες, τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, κατασκευάστηκε σχάρα για την απορροή των ομβρίων υδάτων καθώς και επενδεδυμένη τάφρος μήκους 500 μέτρων και τέλος έγινε καθαρισμός ερεισμάτων και τάφρων.
Απομένουν εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα, προκειμένου να παραδοθεί στην κυκλοφορία ένας ακόμη σύγχρονος επαρχιακός δρόμος .
Σε δηλώσεις του ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός τόνισε μεταξύ άλλων: « Έχουμε χρέος προς τη Ραψάνη, αλλά και σε όλο τον Όλυμπο που πρέπει διαρκώς να αναβαθμίζουμε αφού αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά στοιχεία του νομού. Η εύκολη και ασφαλής πρόσβαση που επιτυγχάνεται με το δρόμο θα επιδράσει θετικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στη Ραψάνη και στην ανάπτυξη συνολικά της ευρύτερης περιοχής.
Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες και δημιουργούμε υποδομές ανάπτυξης απαραίτητες για την ανάδειξη και την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής του νομού” κατέληξε ο νομάρχης.
Related Posts with Thumbnails