"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Θύμα των... Τεμπών

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ-ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Βαριά... τραυματισμένος και σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος Καλλιπεύκης- Αγίου Παντελεήμονα και πραγματικά όποιος καλείται πλέον να τον διασχίσει «ρισκάρει» κυριολεκτικά τη ζωή του και θεωρείται τυχερός αν γλιτώσει από τη διαδρομή αυτή μόνο με υλικές ζημιές.
Οι περιπέτειες αυτού του δρόμου ξεκίνησαν από τον περσινό Δεκέμβριο όταν λόγω της πτώσης των βράχων έκλεισαν τα Τέμπη και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριους δρόμους.
Παρά το γεγονός ότι η διαδρομή αυτή των 20 περίπου χιλιομέτρων δεν είχε οριστεί για τη διέλευση των φορτηγών τα περισσότερα βαριά οχήματα τον προτιμούσαν γιατί ήταν συντομότερος και τον διέσχιζαν καθημερινά τους τέσσερις μήνες που παρέμειναν κλειστά τα Τέμπη.
Έτσι νταλίκες και φορτηγά περνούσαν μέσα από την Καλλιπεύκη όπου διαδραματίζονταν σκηνές απείρου κάλλους, καθώς σε μία στενή στροφή «ξήλωσαν» αρκετές φορές τη σκεπή παρακείμενου σπιτιού, ενώ το χειμώνα κολλούσαν στο χιόνι και έτρεχε σχεδόν όλο το χωριό με τρακτέρ και φορτωτές για να απεγκλωβίσει οχήματα και οδηγούς.
Ζητώντας την επισκευή του δρόμου ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Θωμάς Τσιαπλές και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Χρ. Οικονόμου επισκέφθηκαν τη γ.γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Π. Γερακούδη, που τους επισήμανε ότι ο δρόμος ανήκει στην ευθύνη της Νομαρχίας.
«Πήγαμε, θα τονίσει στην «Ε», ο κ. Τσιαπλές και στη Νομαρχία για καταγραφή των ζημιών απ’ όπου και μας ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για να επισκευαστεί.
Ο δρόμος έχει γίνει επικίνδυνος καθώς η άσφαλτος έχει ξηλωθεί στα περισσότερα σημεία, ενώ οι λακκούβες είναι τεράστιες.
Αν κάποιος περάσει από εκεί με μοτοσικλέτα και πέσει μέσα κινδυνεύει να σκοτωθεί ενώ με το αυτοκίνητο το λιγότερο που μπορεί να του τύχει είναι οι σοβαρές υλικές ζημιές...».
S.O.S. λοιπόν για όσους οδηγούς σκοπεύουν να περάσουν από εκεί ενώ οι κάτοικοι μας δηλώνουν αγανακτισμένοι και έτοιμοι για μαζική διαμαρτυρία στη Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Related Posts with Thumbnails