"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Διάβα Ολύμπου...Το παρθένο δάσος εκπέμπει «SOS» !!

Το παρθένο δάσος της «Διάβας», κάπου μεταξύ Φλάμπουρου και Σκαμνιάς Ολύμπου, εκπέμπει ηχηρό «σήμα κινδύνου».
Ένας από τους μεγαλύτερους πυρήνες πανελλαδικά με πλούσια πανίδα και χλωρίδα βρίσκεται μόνιμα με τον κίνδυνο να καταστραφεί, λόγω πυρκαγιάς! Μιλάμε για τη δύσβατη περιοχή, όπου βρέθηκε νεκρός πρόσφατα Ελασσονίτης κτηνοτρόφος, και χρειάστηκαν οι υπεράνθρωπες πολύωρες προσπάθειες Πυροσβεστικής Ελασσόνας και ΕΜΑΚ Λάρισας για την ανάσυρσή του.
Πεύκα, κέδρα, έλατα, πουρνάρια, αρκουδοπούρναρα, αλλά και ζαρκάδια (1000 περίπου), πουλιά κάθε είδους, 2.000 γουρούνια, γελάδια, αιγοπρόβατα βρίσκονται μέσα στο δάσος (σε μια
έκταση χιλιάδων στρεμμάτων), με τον κίνδυνο να αφανιστούν, σε περίπτωση που προκύψει φωτιά, αφού η προσβασιμότητα στην περιοχή έχει φτάσει στο απροχώρητο με αδιάβατα μονοπάτια και δρομάκια.
Εκκλήσεις απευθύνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι κτηνοτρόφοι, οι κυνηγοί να βρεθεί τρόπος να γίνει κάτι με τους δρόμους που υπάρχουν μέσα εκεί, καλώντας τη Νομαρχία Λάρισας και τις αρμόδιες αρχές να στείλουν άμεσα τα απαραίτητα μηχανήματα - γκρέιντερ για τον καθαρισμό του και το άνοιγμα των δρόμων, πριν είναι αργά...
Να σημειωθεί ότι πριν 12 χρόνια, στο συγκεκριμένο πνεύμονα πρασίνου είχε ανάψει φωτιά, με τα όποια άσχημα ακολούθησαν την πυρκαγιά. Χαρακτηριστικό είναι, όπως μας τόνισαν χαρακτηριστικά, Ελασσονίτες που βρέθηκαν στην περιοχή, πως είναι αδύνατη η πρόσβαση ακόμη και ενός πυροσβεστικού οχήματος, κάτι που δεν επιτρέπει καν τον εφησυχασμό από κανένα.
Σε σχετική ανακοίνωση – έκκληση του Κυνηγετικού Συλλόγου επαρχίας Ελασσόνας, τονίζεται χαρακτηριστικά:
«Να ληφθεί, άμεσα, μέριμνα για το παρθένο δάσος της Διάβας, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους πυρήνες της χώρας μας. Απευθυνόμαστε στη Νομαρχία Λάρισας και σε κάθε αρμόδιο, να κινητοποιηθούν όλοι τους για να μην θρηνήσουμε κάποια μέρα την καταστροφή του. Να γίνουν άμεσα οι δρόμοι στο συγκεκριμένο δάσος και να αποκτήσει προσβασιμότητα, αλλά και να καθαριστεί από την επικίνδυνη βλάστηση. Μπήκαμε πια στο καλοκαίρι. Θέλουμε να γλιτώσουμε τα χειρότερα με τυχόν πυρκαγιά και την ολοκληρωτική του καταστροφή. Η κατάσταση είναι σοβαρή, και θέλουμε να προλάβουμε το κακό. Χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου για κάθε αρμόδιο...».
εφ.Ελευθερια
Related Posts with Thumbnails