"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Καθαριστικά σπιτιού ύποπτα για καρκίνο του μαστού

Αρωματικά χώρου και κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του σπιτιού, αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.
Μάλιστα, σύμφωνα με την μελέτη, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν όχι μόνο ένα, αλλά συνδυασμό καθαριστικών, έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού. Ο χειρότερος συνδυασμός, σύμφωνα με τους ειδικούς, πάντως, είναι τα
αρωματικά χώρου με καθαριστικά για μούχλα.
Επίδραση στην ανάπτυξη καρκίνου του μαστού έχουν και τα εντομοκτόνα, ενώ«αθώα» σύμφωνα με την έρευνα είναι τα φυτοφάρμακα και τα καθαριστικά φούρνου.

Η έρευνα έγινε από το Ίδρυμα Silent Spring στη Βοστόνη και συμμετείχαν δύο 787 με καρκίνο του μαστού και 721 χωρίς.
Πάντως, οι ερευνητές δεν αποκλείουν μεγάλο περιθώριο λάθους στη μελέτη, καθώς οι καρκινοπαθείς θα μπορούσαν να αναφέρουν μεγαλύτερη συχνότητα χρήσης αρωματικών και καθαριστικών, σε μια προσπάθεια να αποδώσουν την πάθησή τους σε μια εξωτερική αιτία.

Για να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της έρευνας, οι ερευνητές συστήνουν περαιτέρω μελέτες σχετικά με τη σχέση προϊόντων καθαρισμού και καρκίνου του μαστού.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Environmental Health
ΤΑ ΝΕΑ
Related Posts with Thumbnails