"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Αυξάνονται τα λουκέτα στην αγορά !

Στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών υποχώρησε στο δεύτερο τρίμηνο ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης, όπως καταγράφεται από το Οικονομικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο δείκτης υποχώρησε στις 30,4 μονάδες λόγω της επιδείνωσης της ανεργίας και της ανόδου της ακρίβειας.
Αντίστοιχα πτωτικά κινούνται οι δείκτες για την τρέχουσα προσωπική οικονομική κατάσταση των καταναλωτών και
της χώρας (υποχωρώντας στο 25,3% και 24,5% αντίστοιχα) αλλά και την προσδοκώμενη μεταβολή της ανεργίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Πελοπίδα Καλλίρη, «η χώρα περνάει περίοδο σοβαρής οικονομικής κρίσης χωρίς ελπίδες ανάκαμψης στο άμεσο μέλλον. Οι καταναλωτές θα περιορίσουν ακόμη περισσότερο τις δαπάνες τους και δυστυχώς αναμένουμε μεγάλα λουκέτα στην αγορά.

Το μίγμα οικονομικής πολιτικής είναι επικίνδυνο, καλούμε την κυβέρνηση να εξετάσει τα νέα δεδομένα και να χαράξει μια οικονομική πολιτική με στόχο την ανάκαμψη της αγοράς με ενίσχυση των επενδύσεων, περιορισμό της πραγματικής σπατάλης και άμεση αύξηση των φορολογικών εσόδων από αυτούς που θησαύρισαν την τελευταία δεκαετία εις βάρος του ελληνικού λαού».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς, εκτίμησε ότι η ύφεση θα συνεχιστεί στην ελληνική οικονομία και ότι λόγω των σημαντικών μειώσεων στις αποδοχές των εργαζομένων αλλά και των αυξήσεων των φόρων, η καταναλωτική εμπιστοσύνη θα μειωθεί περαιτέρω το τρίτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς.
zougla.gr
Related Posts with Thumbnails