"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΡΩΤΙΔΑ !!

Στο νοσοκομείο της Βέροιας άφησε την τελευταία του πνοή ένα ελληνόπουλο που μαχαίρωσαν Αλβανοί στο χωριό Διαβατό του νομού Ημαθίας. Ενα άλλο παλικαράκι Χαροπαλεύει καθώς του έχουν κόψει την καρωτίδα.
Το βράδυ της Τετάρτης, μεταφέρθηκαν τέσσερα ελληνόπουλα , ηλικίας 15 και 16 ετών, στο νοσοκομείο, τα οποία μαχαιρώθηκαν από ομάδα Αλβανών. Τα παιδιά είχαν μαλώσει έξω από την εκκλησία του χωριού, με ομάδα Αλβανών, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, με αποτέλεσμα οι έφηβοι Αλβανοί να καλέσουν… ενισχύσεις.
Τότε εμφανίστηκε μια ομάδα ενόπλων, ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα ελληνόπουλα , με αποτέλεσμα να σκοτώσουν το ένα ελληνόπουλο και να τραυματίσουν άλλα τρία.

Το σκηνικό έχει ως εξής...Μαλώσανε κάτι μικρά Ελληνόπουλα με κάτι μικρά Αλβανάκια για τα ποδήλατα...τα Αλβανάκια φέρανε 7-8 Αλβανούς ηλικίας γύρω στα 30 που ήρθαν με μαχαίρια και
μαχαίρωσαν τα Ελληνόπουλα...Αυτή την στιγμή όλοι οι Αλβανοί στο Διαβατό είναι άφαντοι...2 εκ των Αλβανών που συμμετείχαν πιάστηκαν στα σύνορα την ώρα που πήγαιναν να το σκάσουν..Ο ένας παραδόθηκε και ο ένας έχει αυτομαχαιρωθεί για άλλοθι... Τα μαχαιρωμένα παιδιά είναι 3 και 1 χτυπημένο πολύ αλλά όχι μαχαιρωμένο ηλικίες πρώτη-δευτέρα γυμνασίου...το ένα μαχαιρωμένο είναι πολύ σοβαρά...Έχει δεχτεί μαχαιριές σε όλη την κοιλιά και στην πλάτη...και με πρώτες πληροφορίες χρειάζεται τουλάχιστον 20 λίτρα αίμα !

 ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ? 
... ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ... ΜΕ ΑΙΜΑ ?

http://hellenicrevenge.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails