"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Σε λειτουργία το πρώτο ''Κοινωνικό Παντοπωλείο'' του Δήμου Λαρισαίων !

 ( Λίγο πριν τις...δημοτικές εκλογές. Τυχαίο?... )

Δωρεάν τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης στους δικαιούχους - Έκκληση του δημάρχου σε Λαρισαίους επιχειρηματίες να ενισχύσουν την προσπάθεια.
Στην έναρξη της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο θα σταθεί αρωγός σε δημότες που έχουν ανάγκη σε αυτούς τους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, προχώρησε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης.
Σε πρώτη φάση, μοιράστηκαν 200 ονομαστικές κάρτες σε δικαιούχους οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης, ενώ στόχος της Δ.Α. είναι μέχρι τέλους του χρόνου τα άτομα αυτά να ανέλθουν σε 300.
Πρόκειται για ένα από τα πρώτα Κοινωνικά Παντοπωλεία που τίθενται σε λειτουργία ανά την Ελλάδα, υπό την ευθύνη των Δήμων και,
όπως επισήμανε ο δήμαρχος και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια της κοινωνικής πολιτικής που με συνέπεια και συνέχεια ασκεί η ΔΑ επί σειρά ετών. Ενώ, ο Δήμος κατανοώντας και την επιδείνωση της καθημερινότητας που επέφερε η οικονομική κρίση, πέραν του ότι προέβη σε μείωση της τιμής του νερού, αποφάσισε και τη λειτουργία του συγκεκριμένου Παντοπωλείου για την ανακούφιση των συμπολιτών που έχουν ανάγκη.
Παράλληλα, κάλεσε επιχειρήσεις της πόλης να συνδράμουν στην προσπάθεια παρέχοντας είδη που θα μπορούσαν να διατεθούν, ενώ κάλεσε και τους πολίτες οι οποίοι μπορεί να έχουν ελαφρώς μεταχειρισμένα ρούχα και υποδήματα να απευθύνονται στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής προκειμένου να αξιοποιούνται και να διατίθενται δωρεάν μέσω του Παντοπωλείου που αποτελεί ταυτόχρονα και «τράπεζα» ένδυσης και υπόδησης.
Ακόμη ανέφερε ότι αν υπάρχουν άτομα που χρήζουν βοήθειας μπορούν να ενημερώνουν τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκείμενου οι κοινωνικοί λειτουργοί να επιλαμβάνονται.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο που βρίσκεται στη στοά επί της οδού Μανωλάκη (το οίκημα έχει διατεθεί δωρεάν στον Δήμο από επιχειρηματία) θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και διατίθενται από αυτό δωρεάν στους δικαιούχους 25 είδη διατροφής αλλά και είδη οικιακού καθαρισμού. Κάθε φορά μπορούν να προμηθεύονται ένα ανά είδος.
Οι πρώτοι 200 δικαιούχοι στους οποίους μοιράστηκαν χθες ατομικές πλαστικοποιημένες κάρτες, έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης οι οποίες και αξιολογήθηκαν με βασικό κριτήριο το εισόδημα του δικαιούχου να φθάνει μέχρι 6.000 ευρώ. Το σύνολο των προμηθειών ανά φορά, θα φθάνει περίπου τα 60 ευρώ.
Παρόντες στη χθεσινή εκδήλωση ήταν και ο αναπληρωτής δήμαρχος Σπ. Μπαρμπούτης, ο αντιδήμαρχος Χρ. Κέλλας και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κλ. Λέτσιος.
Related Posts with Thumbnails