"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Η τεχνητή νοημοσύνη στα games νέας γενιάς ...BINTEO

Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο βετεράνος Άγγλος σχεδιαστής παιχνιδιών Peter Molyneux παρουσίασε τον Milo, έναν εικονικό χαρακτήρα που μπορούσε να αλληλεπιδρά με πραγματικούς ανθρώπους. Η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του Milo έγινε αυτές τις ημέρες στην TED Global της Οξφόρδης, με τον Molyneux να έχει μάθει στον Milo κάτι πάρα πολύ σημαντικό: τη συνεργασία με το Kinect του Xbox 360.

Ο Milo αξιοποιεί το νέο σύστημα χειρισμού του
Xbox 360 για να ακούσει τη φωνή του παίκτη και να "διαβάσει" τις εκφράσεις στο πρόσωπό του. Στη συνέχεια, το software αναλύει τον τόνο και την ένταση της φωνής, την ταχύτητα του λόγου, τις εναλλαγές στις συσπάσεις των μυών του προσώπου και τελικά είναι σε θέση να βγάλει συμπεράσματα για τη συναισθηματική κατάσταση του συνομιλητή του. Με άλλα λόγια, δε βασίζεται μόνο στις λέξεις που ακούει, αλλά αξιοποιεί και άρρητα στοιχεία της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Φυσικά, όπως κάθε ψηφιακή οντότητα τεχνητής νοημοσύνης, έτσι κι ο Milo μπορεί να μαθαίνει στη διάρκεια της "ζωής" του. Ο Molyneux ανέφερε ότι "το μυαλό του Milo είναι στο cloud. Όσο περισσότεροι τον χρησιμοποιούν, τόσο εξυπνότερος γίνεται ο Milo".

Αυτή τη στιγμή, η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι σε στάδιο ανάπτυξης και η Microsoft δεν έχει σχέδια για την εμπορική αξιοποίησή της. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Molyneux είπε ότι ο Milo είναι σχεδιασμένος για να τον χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι, δίνοντας έτσι ένα σαφές στίγμα της πρόθεσής του να τον φέρει στην αγορά κάποια στιγμή.


http://e-pcmag.gr
Related Posts with Thumbnails