"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Απειλείται με “κραχ” η οικοδομή-1.000 λουκέτα σε οικοδομικές εταιρείες το 2010

Όλα δείχνουν πως ο κλάδος που απασχολεί περίπου 1.000.000 εργαζόμενους απειλείται με κατάρρευση τα στοιχεία είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικά καθώς δείχνουν ότι κάθε μήνα λόγω των συνθηκών βάζουν λουκέτων περίπου 100 οικοδομικές επιχειρήσεις. Μέχρι τον περασμένο μήνα είχαν 750 επιχειρήσεις και η πρόβλεψη για το 2010 είναι πως τα λουκέτα θα φτάσουν τα 1.000.
Την ίδια ώρα υπολογίζεται ότι 50-80.000 οικοδόμοι (όλων των ειδικοτήτων) δεν βρίσκουν μεροκάματο, ενώ έχουν σχεδόν παγώσει όλες οι οικοδομικές εργασίες.
Είναι άλλωστε ενδεικτικό το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα τα απούλητα σπίτια φτάνουν τις 200.000 και ειδικά στην περίπτωση των νεόδμητων η αγορά έχει παγώσει.
newsit.gr
Related Posts with Thumbnails