"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Επικίνδυνο το Voltaren !

Επιστήμονες στην Αυστραλία ζητούν την απαγόρευσή του.Νέα μελέτη που έγινε στη Δανία έδειξε ότι το .....
...συγκεκριμένο παυσίπονο αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης εγκεφαλικού, ακόμα και σε υγιείς ανθρώπους.Γι' αυτό το λόγο οι επιστήμονες ζητούν την απαγόρευση κυκλοφορίας του ως ένα φάρμακο που «είναι τοξικό και ξεπερασμένο», τονίζοντας επίσης ότι υπάρχουν ασφαλέστερα και πιο εναλλακτικά παυσίπονα από το Voltaren.
Μάλιστα οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι θα πρέπει να απαγορευτεί η διάθεσή του με ή χωρίς συνταγή γιατρού και ότι είναι το ίδιο επικίνδυνο όπως και το χάπι Vioxx κατά της αρθρίτιδας.
Το 2004 το φάρμακο Vioxx για την αρθρίτιδα αποσύρθηκε από την Αυστραλιανή αγορά, γιατί αύξανε τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

newsbeast.gr
Related Posts with Thumbnails