"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Google και torrents...Δεν πάνε πακέτο !

Εάν πάτε στη γνωστή διεύθυνση www.google.com και πληκτρολογήσετε κάτι στο πεδίο αναζήτησης, η υπηρεσία θα σας προτείνει μια σειρά λέξεων για να γλιτώσετε μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ετσι, αν για παράδειγμα πληκτρολογήσετε «ελλ», το google θα σας προτείνει έτοιμους συνδυασμούς και λέξεις-κλειδιά, όπως «ελληνικά», «ελληνικό λεξικό», «Ελλάδα» κ.τ.λ.
Αυτή η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης δεν λειτουργεί πια για μερικές κακές λέξεις, όπως
torrents, bittorrent, καθώς, όπως φαίνεται, η Google θεωρεί πως οι υπηρεσίες διαμοιρασμού αρχείων είναι το ίδιο επικίνδυνες, όπως είναι, για παράδειγμα, οι παιδόφιλοι ή η ηρωίνη.
Φυσικά αν κάποιος θέλει να ψάξει κάτι για τα συγκεκριμένα θέματα, μπορεί να το κάνει μέσω της υπηρεσίας αναζήτησης της Google, απλώς η τελευταία δεν θα βοηθάει πια ούτε στον ελάχιστο βαθμό.
Δεν το λες ακριβώς λογοκρισία όλο αυτό, το λες όμως «κάτι σαν λογοκρισία», αν και από την άλλη πλευρά η Google εταιρεία είναι και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τις online υπηρεσίες της. Θα μπορούμε να μιλάμε για λογοκρισία, αν συγκεκριμένες αναζητήσεις δεν θα επιστρέφουν καθόλου αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμα.
Από την άλλη πλευρά, είναι ξεκάθαρο πως η Google κάνει το χατίρι των δισκογραφικών και των κινηματογραφικών εταιρειών, οι οποίες δεν θέλουν να βλέπουν την παραμικρή διευκόλυνση προς όλους όσοι διακινούν μουσική και ταινίες μέσω του Internet.

enet.gr
Related Posts with Thumbnails