"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ !
ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ !

"Σε διαδικασία που προβλέπεται από εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών ορίζεται ότι ο υπήκοος τρίτης χώρας που κατά την υποβολή αίτησης ανανέωσης της άδειας διαμονής του διαπιστώνει ότι υπολείπεται όλου ή μέρους του απαιτούμενου για την ανανέωση αριθμού ημερών ασφάλισης λόγω μη εκπλήρωσης των ασφαλιστικών υποχρεώσεων εκ μέρους του εργοδότη θα πρέπει να προβεί σε δήλωση διαφωνίας - καταγγελία, ενώπιον των οργάνων του ΙΚΑ, προκειμένου να εξετασθεί σε πρώτο βαθμό η βασιμότητα της καταγγελίας του και να εκδοθεί η αντίστοιχη Πράξη Επιβολής Εισφορών (ΠΕΕ). Στη συνέχεια, θα απευθύνεται στην αρμόδια υπηρεσία Αλλοδαπών του δήμου ή της κοινότητας μόνιμης διαμονής του, όπου θα υποβάλει όλα τα απαιτούμενα για τη χορήγηση της άδειας διαμονής του δικαιολογητικά και ακριβές αντίγραφο της δήλωσης διαφωνίας. Ο δήμος ή η κοινότητα, εφόσον κατά τα λοιπά ο φάκελος είναι πλήρης, θα χορηγεί στον ενδιαφερόμενο βεβαίωση κατάθεσης τύπου Α' και θα αποστέλλει το φάκελο στο οικείο τμήμα αδειών διαμονής της διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης της αποκεντρωμένης διοίκησης. Εάν δικαιωθεί ο εργαζόμενος, η υπηρεσία θα προβαίνει στην έκδοση της άδειας διαμονής του ενδιαφερόμενου."
Αυτά αναγράφονται σε καθεστωτικό μέσο και είναι ηλίου φαεινότερο ότι αποτελούν άλλη μια τρύπα για την παραμονή και με τον νόμο παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. Μόλις εχθές ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ξεγελούσε σε συνεργασία με τα καθεστωτικά μέσα τους Έλληνες με δηλώσεις του. Το ψέμμα του Παπουτσή αυτή τη φορά δεν άντεξε ούτε μιά μέρα. Ξέρουμε όλοι πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άδειες θα εκδοθούν για αλλοδαπούς που δεν έχουν ούτε τα προβλεπόμενα των νόμων και των διατάξεων που ισχύουν.

stoxos.gr 
Related Posts with Thumbnails