"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Οι παππουδες μας τρώνε από τα σκουπίδια !!


Εικόνες ντροπής: Συνταξιούχοι τρώνε από τα σκουπίδια : Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα; Έτσι γίναμε, ενώ «αναμένονται νέα σκληρότερα μέτρα»; Τι θα γίνει αύριο; Όλες αυτές οι σκέψεις πέρασαν μέσα σε δευτερόλεπτα
Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα; ...
Έτσι γίναμε, ενώ «αναμένονται νέα σκληρότερα μέτρα»; Τι θα γίνει αύριο; Όλες αυτές οι σκέψεις πέρασαν μέσα σε δευτερόλεπτα από το μυαλό μας, όταν γίναμε θεατές αυτής της εικόνας.

Η φωτογραφία, που βλέπετε είναι από την λαϊκή αγορά στην Πλ. Πηγάδα στον Πειραιά. Ώρα 15:30: Δύο άνθρωποι σαν όλους εμάς. Ούτε ζητιάνοι, ούτε άστεγοι. Θα μπορούσαν να είναι οι γονείς ή οι παππούδες μας.

Έχουν εργαστεί όσα χρόνια χρειάζεται για να βγουν στην σύνταξη. Έχουν πληρώσει τις «απαραίτητες» κρατήσεις των προηγούμενων ετών στο ταμείο τους, για να περάσουν… με αξιοπρέπεια τα χρόνια μετά την συνταξιοδότηση.

Έζησαν μια ζωή δουλεύοντας, για να περιμένουν τελικά μεγαλώνοντας να τελειώσει η λαϊκή αγορά, μπας και βρουν κάτι να φάνε… στον δρόμο.

Είναι θλιβερό και τρομακτικό. Το ζευγάρι, που όπως βλέπετε είναι ντυμένο με καθαρά ρούχα, περιμένει υπομονετικά, να τελειώσει η λαϊκή πριν προλάβει το όχημα καθαρισμού του δήμου να λιώσει τα… πεταμένα στους δρόμους τρόφιμα.

Δυστυχώς, το περιστατικό δεν είναι μοναδικό. Σε κάθε λαϊκή αγορά, κάθε μέρα δεκάδες συνάνθρωποι μας είναι στην ίδια κατάσταση.

Αυτή η εικόνα τραβήχτηκε την Τρίτη 07/02/2012. Πώς θα είναι η κοινωνία μας ένα χρόνο μετά; Πόσος κόσμος θα τρώει από τα σκουπίδια στις 07/02/2013; Tι μας περιμένει ακόμα;

http://24wro.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails